Live: Funk blended with an indie atmosphere

Optredens
Datum: zaterdag 15 april 2017 21:00

GRATIS ENTREE

Souljacks een heel erg nieuwe Nederlands band onder leiding van Boudewijn Losekoot
 
En Jente Pironet Solo, de frontman van Portland bekend van Humo's Rockrally

Camelia sluit de avond af.Camelia is ontstaan uit het idee van Yannick om één nummer op te nemen met Frie. Een nummer dat Yannick jaren geleden geschreven had maar nadien in de kast is blijven liggen. Een éénmalige samenwerking zonder ambitie monde na één namiddag in augustus uit tot grote plannen. De zoektocht naar muzikanten ging van start. Dit was voor Yannick tevens het moment om weer te beginnen schrijven aan nieuwe nummers. 

Een aantal maanden gingen voorbij tot er in oktober een eerste ontmoeting plaatsvond met Nick. Die avond werden er op een paar uur twee nummers doorgespeeld. De zoektocht naar een geschikte drummer heeft nog even geduurd, uiteindelijk uitkomend bij Sven. In de oorspronkelijke bezetting van zang , gitaar , drum en bass werd meer en meer duidelijk dat de groep nog niet compleet was. 

Deze leemte werd opgevangen door Matt. Yannick en Matt hadden mekaar een paar maand eerder ontmoet op het podium van een festival waar ze allebei moesten spelen. Ondanks zijn enthousiasme voor het project heeft het Matt toch nog wat tijd gekost om het engagement aan te gaan. Tijdsgebrek en een familiebezoek in Australië stonden hem in de weg. 

Het is midden december 2015 vooraleer de band die we nu kennen als Camelia eindelijk tot stand kwam. 

Onder coaching en begeleiding van Edwin Risbourg werden de eerste demo’s opgenomen in zijn Save The Music Studio te Wijgmaal.

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation