2 Rockbands uit Den Bosch en 1 uit Sittard (L)

Optredens
Datum: zaterdag 2 juni 2018 21:00

GRATIS ENTREE

Spelfout: 

“Als je de regels volgt, speel je het spel fout” is de slogan waar je over na mag denken. Spelfout wijkt af van standaard vormen en doet lekker haar eigen ding. Buiten de eentonige werk- en schoollevens komen deze 4 jonge hongerige Bossche muzikanten bij elkaar om zich samen te uiten in muziek. Verhalende Nederlandstalige teksten zorgen samen met wat -spoken word- en een tikkeltje theater voor een vermakelijke show.

 

 

 

 

 

Bayonet Bay: 

Bayonet Bay is een zeer veelzijdige band uit Sittard-Geleen. Het genre bestaat uit stevige rock met uitstapjes naar de metal, blues en funk.

 

 

 

 

Nocturnal Waters:

In de september nachten ontstond Nocturnal Waters, een Bossche rockband. De muziek is een avontuurlijke mix van rock en zijn subgenres. Catchy teksten gezongen door Amanda Winnemuller, weiden woorden aan het opgroeien en verlies van onschuld in een wereld vol verwachtingen en verloren dromen. Woorden worden ondersteunend door drumster Nina Pfeiffer. De baslijnen worden gespeeld door Hilde van den Hoek en de dromerige sound wordt verzorgd door Jarno Doggen. Jonah Kuiters voorziet de muziek van gitaarriffs en mannelijke backing vocals. Het eigen geluid wordt ontwikkeld en gevonden binnen progressieve rock, hardrock, grunge en alternatieve rock en vormen nummers die variëren van explosief tot dromerig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation