Jazzmiddag met 2 Jazz combo’s en 1 grote jazzband

Optredens
Datum: zondag 3 juni 2018 15:00

GRATIS ENTREE

Deze middag wordt gevuld door twee Jazz combo’s en een grote jazzband die ook uitstapjes maakt naar andere genres, zoals funk, blues, latin en ska.  

De Jazzerys 
bestaat inmiddels ruim twee jaar. De band is ontstaan vanuit een familie samenstelling. Marc van de Wetering (tenorsax) en Marco Dekkers (gitaar) spelen samen met Frank van Duijvenvoorde (piano), Brenda van de Kamp (contrabas) en Arnold van de Kamp (drums). De Jazzerys speelt voornamelijk Jazz standards. 

P3 JazzProject
 is een veelzijdige jazzband met een wisselende bezetting. Ze spelen muziek die zich beweegt tussen jazz, funk, blues en latin. Er is altijd ruimte voor experimenten met nieuwe instrumenten, zang en improvisatie. Lol in de muziek en een fijne sfeer staan voorop!
Er wordt wekelijks gerepeteerd onder leiding van bandcoach/saxofonist Paul van den Oever in Perron-3 te Rosmalen. De band treedt regelmatig op op verschillende locaties, van kleine podia tot het amateurpodium bij Jazz in Duketown.

De bezetting:

piano: Frank Duijvenvoorde
contrabas: Brenda van de Kamp
drums: Jesse van der Mieden
klarinet: Olga Huber
trompet: Ad Schoenmakers
altsax: Willem Nikkelen
altsax: Debbie Mulders
tenorsax: Daniëlle Gras
baritonsax: Dick van Doorn
 
De band 440,
bestaat uit Karel Pels op klarinet, Bart Bekker alt sax, Frank Jan Kramer op tenor sax en Bert Oomen mondharmonica, ritmesectie bestaat uit Frank van Duijvenvoorde piano, Pieter de Zeeuw op contrabas en Hans Soetekauw drums. De band is destijds gestart door Ron Wilson en de naam betekent four for nothing (440) wat staat voor het aftellen van een nummer. Er wordt wekelijks met veel plezier gerepeteerd op stukken uit de diverse Real Book boeken.

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation