Creatief


BLOG

"Den Bosch got talent". Popcultuur in de meest Brabantse hoofdstad.

Mijn naam is Caïne Roland en ik schrijf over de popcultuur in Den Bosch. Toen ik uit ging zoeken of er al een blog over dit onderwerp bestond, was dat tot mijn grote verrassing niet zo. Niks, nada, niente. En dat terwijl er zo veel te vertellen valt over muzikanten, over optredens, over regelgeving. Lees en reageer!
  

PERMANENTE EXPOSITIE

 

 

Er is een permanente expositie van schilderijen van de Bossche kunstenares  Geerke van der Meer.  Haar werk zal regelmatig worden gerouleerd.

 

 

 

 

WALL OF FAME

 

Bijzondere fotocollages van muzikanten die hebben opgetreden in Muziekcafé Lohengrin. Samengesteld door  Emiel van Dongen.

 

 

 

 

 

MUURSCHILDERINGEN EN DECORATIEVE SCHILDERINGEN

 

Thematische muurschilderingen aangebracht door  Marc de Regt. In dezelfde stijl zijn ook portretten en andere schilderijen in de verschillende ruimtes te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
BIJZONDERE MUZIEKINSTRUMENTEN


Een unieke verzameling van meer dan 4000 foto's van bijzondere muziekinstrumenten. In de vorm van een fotoslide worden deze regelmatig geprojecteerd op een (of meerdere) projectieschermen in de verschillende ruimtes van Muziekcafé Lohengrin. Ook kan deze fotoslide op aanvraag speciaal voor u opgestart worden. Deze verzameling is samengesteld door  Roel van Dongen.

 
 
 

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda