Omschrijving en mogelijkheden locatie

Muziekcafé Lohengrin heeft een cafégedeelte op de begane grond met 2 ingangen (straatkant en plein), een eigen toiletgroep en een rokersruimte (cabine). Het ligt aan een pleintje (winkelcentrum Zuiderpassage) en er kan een terras uitgezet worden op het zuiden. De ruimte heeft een ruime bar, kleine keuken, is voorzien van een eigen geluidsinstallatie en heeft 2 beamers, verschillende projectieschermen en een plafondcamera.

Vanuit de ingang vanaf de straatkant kom je via een dubbele deur bij de wenteltrap naar de kelder. In deze benedenruimte is een eigen toiletgroep, een bar, airco, podium, eigen geluidsinstallatie, beamer met plafondcamera en projectiescherm. Nabij het podium zijn een aantal stroompunten die naar een aparte stroomgroep gaan. De gehele benedenruimte is geluidsisolerend gemaakt en akoestisch geoptimaliseerd..

FEESTEN & PRIVE EVENEMENTEN

Heeft u iets te vieren, wilt u een feestje organiseren? Neemt u gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Ook voor uw recepties, bijeenkomsten en vergaderingen. Alles is bespreekbaar, of u nu alleen een borrel wilt drinken, een complete dag met buffet of een walking dinner gepland heeft.

Er is een professioneel geluidssysteem, mengpaneel, cd spelers en een complete zanginstallatie aanwezig waarmee u uw activiteit of evenement op alle mogelijke manieren kunt invullen. Ook voor de zakelijke markt bieden wij een prachtige, ongedwongen ambiance. Met de aanwezigheid van een beamer en een professioneel geluidssysteem kunt u uw conferentie, bijeenkomst of vergadering prima ondersteunen. We bespreken met u graag de mogelijkheden, of u nu alleen een vergadering of een complete dag met buffet gepland heeft.

Eigenaren Pauly & Judith da Silva
Muziekcafé Lohengrin
Erasmusstraat 9
's-Hertogenbosch, 5216 HM
0031 (0)73 6140500 of mobiel  06-301 948 88

Openingstijden:
Maandag       19.00 - 24.00 uur
Dinsdag           19.00 - 24.00 uur
Woensdag    19.00 - 24.00 uur
Donderdag  19.00 - 24.00 uur
Vrijdag             19.00 - 02.00 uur
Zaterdag       19.00 - 02.00 uur
Zondag            alleen bij activiteiten.

 

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation