Spetterende rock, stevige blues en gevoelige ballads

Optredens
Datum: zaterdag 6 januari 2018 21:00

GRATIS ENTREE

 

Mind the Gap en The Dúkes

 

Mind the Gap

De zusjes Eline (zang, toetsen) en Sara(vocals, percussie) spelen, begeleid door een 4 koppige band, spetterende rock, stevige blues en gevoelige ballads van o.a. Bonnie Raitt, Beth Hart, Nora Jones; maar ook van Kate Bush, John Foggerty, Fleetwood Mac en Bertus Borgers: Mind the Gap!!! Samen brengen ze een gevarieerd repertoire van oude en nieuwe muziek in een eigentijds jasje. Zowel jong en oud zullen zich herkennen in de muziek van Mind the Gap.

Mind the Gap is een band waar jong en oud elkaar ontmoeten om samen muziek te maken. Blues en Ballads van de jaren 70 tot nu. Ondanks de grote ‘gap’ in het leeftijdsverschil bestaat er de overeenkomstige liefde voor muziek en een bepaalde muziekgenre. Gevoelige nummers van Amanda Marshall tot stevige blues/rock van Robben Ford, van vrolijke country/rock van Bonnie Raitt en nederrock van Herman Brood. In een gevarieerde mix van rock, blues en ballads nemen ze je mee naar de tijd van nu en toen.

Bandbezetting:

Eline van Hooff: Vocals, piano

Jos Wetemans: Guitars

André Verstappen: Drums

Niels vd Heijden: Bass

Sjang van Hooff: Altsax, vocals

Sara van Hooff: Backing vocals, small percussion

 

Voorprogramma Ukulele duo The D’Ukes.

Twee woest aantrekkelijke heren uit Den Bosch met ieder hun eigen ukulele, hun stem, en een koffer vol meeklappers, meezingers en meedansers. Muziek in de kroeg. In uw huiskamer. Op straat. Voor groot of klein publiek. Op uw personeelsfeest. Op de verjaardag van moeder. De bruiloft van opa en oma. U bepaalt de muziek. The D'Ukes maken het feestje.

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation