Vreemde eenden bijten niet!

Optredens
collage_58
Datum: zaterdag 7 maart 2020 21:00

GRATIS ENTREE

 

Vreemde Eenden Bijten Niet staat simpelweg voor vreemde bands die van leer trekken tegen de hokjescultuur binnen de muziekwereld, waarin de lijnen tussen genres met precieze meetinstrumenten lijken te zijn gezet. Met de precisie wordt door deze vreemde eenden de draak gestoken, al schuwen ze geweld tegen andere diersoorten. De lijnen tussen genres worden vertroebeld, de absurditeiten in de teksten geliefkoosd en dat alles met de nodige muzikale knipoog en… zonder te bijten.


MISTAKEN FOR STRANGERS

"Nirvana zonder depressie en met meer progressieve elementen"…. Een betere omschrijving hadden we zelf niet kunnen bedenken. Mistaken for Strangers is een alternatieve rock band. In onze nummers hoor je de power van Nirvana en Foo Fighters, het melancholische van Radiohead en The National en het psychedelische van Pink Floyd.

LEAFLESS

Bij Leafless spelen de verhalende teksten en het muzikale experiment een belangrijke rol. De basis daarvoor is progressieve pop-rock met aanstekelijke melodieën en verrassende ritmes. Waar ingetogen pop-rock op ons debuutalbum ’Parallel Lies’ nog de boventoon voert, laten we op onze meest recente EP een energiekere kant van onszelf zien, waarbij ook bruggen zijn gebouwd naar de funk, de punk en de metal.

RAINBOW MAFIA

Bij Rainbow Mafia is de veelzijdigheid deels gegroeid door de uiteenlopende muzieksmaken, die ervoor zorgen dat zowel de funk, de post-punk, de grunge en de psychedelische rock zich een weg hebben gevonden naar onze muziek. Tekstuele invloeden zijn Adrian Borland, Nick Cave, Ian Curtis, Jim Morrison en Kurt Cobain – en op onze aankomende debuutplaat is er een samenhang tussen de sterk variërende nummers door de gecreëerde verbanden tussen de verhalen die onze teksten vertellen. 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation