The Usual Suspects en Guess What?!

Optredens
Datum: vrijdag 26 juni 2015 21:00

 

GRATIS ENTREE

Tijdschema
21:00 - 22:00 Guess What?!
22:30 - 0:30 The Usual Suspects
 

The Usual Suspects

Artists

Zang: Stijn Smulders
Zang: Céline Tuns
Basgitaar: Kasper van de Langenberg
Gitaar: Dave van Wijck
Drums: Teun van der Velden
Toetsen: Maarten Onland

Biografie

Verse 6-koppige rockcover-sensatie uit het Brabantse Boxtel. Het getalenteerde zangduo zorgt er samen met de jonge maar ervaren muzikanten voor dat ieder feest, klein of groot, een succes wordt. Een avond met The Usual Suspects staat garant voor een succesvol en muzikaal evenement! Van Guns N’ Roses tot Coldplay en van Anouk tot Golden Earring.

 

https://www.facebook.com/theusualsuspectsnl?fref=ts

http://tus-coverband.nl/

 

 

 

 

 

 

 

Onze band, Guess What?!, bestaat ongeveer een jaar. Het genre dat we spelen is rock/hardrock. Een doel van ons is door middel van covers te spelen een eigen geluid te krijgen en op elkaar in te spelen, en vervolgens eigen nummers schrijven.

Zang-Steffie
Drums-Bob
Bas-Jasper
Gitaar-Nick
Gitaar-Tom
 
In het begin bestond de band uit een zangeres, twee gitaristen (Nick en Tom), een basgitarist (Jasper) en een drummer. Op 28 september 2013 traden we voor het eerst op, in De Rots te Boxtel.
Later verlieten de zangeres en drummer helaas de band, maar Tom, Nick en Jasper bleven bij elkaar en gingen op zoek naar nieuwe leden.  6 maanden geleden kwam de nieuwe drummer erbij, Bob, en later kwam Steffie als nieuwe zangeres. We waren weer compleet. Daarnaast kunnen beide nieuwe leden zingen, en opende dat de deuren voor meerstemmigheid in de nummers.
 
Het tweede optreden vond plaats, en we schreven een eerste eigen nummer. We gingen ook voor de eerste keer de studio in om het eigen nummer en een cover op te nemen. Dit deden we in Studio B-Town, 14 september. Het was erg leuk, en een leerzame ervaring. De twee nummers staan op Soundcloud, op onze eigen Facebookpagina en de cover op Youtube.
Vanaf toen zochten we veel contact op met zalen en cafés om optredens te kunnen geven. Ook stelden we een doel: een repertoire opbouwen om optredens te kunnen geven. Dat hebben we inmiddels bereikt, en pasgeleden hebben we dit hele repertoire in  JC Todo te Best gespeeld! Een uitdaging, maar het was supergaaf! 
Daarna hebben we nog optredens gehad in btown en Dok 12.
We hopen bekender te worden door o.a. optredens, en steeds verder te groeien. Ook gaan we meer  eigen nummers schrijven.
 
https://soundcloud.com/guess_what5
https://www.facebook.com/pages/Guess-What/229435560543868
 

 

Powered by iCagenda

Maandelijks

JAMSESSIES elke laatste zaterdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
FOLKSESSIE elke 3e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
SING & PLAY ALONG elke 2e donderdag
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!
Swing/dansavond
Gedurende de zomerperiode ook ma en di gesloten!

Agenda

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation